Reacties

Hoi Esther! Ik ben super blij met je bezoek afgelopen week. Binky gaat nu zitten op commando en dmv een stukje kaas ook geen problemen meer met andere honden. Ik vind het geweldig om zo met Binky bezig te zijn. Niks geen macho hondje meer, maar een braverik!

Groetjes Carla


Hoi Esther, jeetje, dat is snel!
Laska heeft nu in beide huizen een eigen mand (beneden) en de anti-trek riem heb ik in haar maat besteld. Ze ligt er nu al rustiger bij dan normaal, echt, ik heb nu al een andere hond… Ook snapt ze al dat zij niet meer eerder dan ik door de deur mag en ze is rustiger als ik wegloop (naar boven of de keuken). Dit alles geldt trouwens ook al voor Daisy… (en dan heb je wat bereikt hoor!) Kortom, nu al is mijn geld zeer goed besteed.
Ik ben ook erg blij dat het allemaal van die kleine, simpele oefeningen zijn die makkelijk inpasbaar zijn in het gewone ritme/leven. Dit geeft mij echt het vertrouwen dat het met Laska (en met mij) helemaal goed gaat komen!
Enorm bedankt en ik houd je verder op de hoogte!
Groetjes, Anneloes


Hoi Esther
Dank je wel voor je mail.
Erg fijn om alles even op een rij zo te hebben. En bedankt ook voor je complimentjes, dat doet uiteraard ons goed! We gaan na de vakantie goed aan de slag. Zeker samen lopen en goed op letten. De speeltjes zijn nu de kamer uit en de eerste ligt op de kast . Hij heeft zeker 5 minuten in de kamer gezocht naar zn bak met speeltjes, wat ons weer verbaasde omdat hij er nooit heel veel aandacht voor had.

Bedankt voor je bezoek.
Wij hebben er een fijn gevoel aan over gehouden en gaan ermee aan de slag en deze ene lijn volgen.

Groetjes Sabine en Michael.


Hallo Esther,

Nou, sinds vrijdag heb ik wel even een hele andere hond! Het bijten/aandacht vragen heeft ze niet meer gedaan. Misschien 1x en toen rammelde ik met het blikje en was het over.

Toen ik gister ging grasmaaien begon ze te spelen en gooide ik weer t blikje en kon ik (eindelijk!!) gewoon rustig in de tuin aan het werk. Was super.

Morgen hebben we de laatste cursus (basis) en ik ben heeeeel benieuwd hoe ze zich daar gaat gedragen! Dat laat ik je weten. Hoop je weer te horen.

Dank en groetjes, Dorien


Hallo Esther,

Bedankt voor het snelle toesturen van je plan van aanpak!! Ik vond het een heel zinvol gesprek vanmorgen en vond de resultaten die je meteen al met Beau boekte, verbluffend! Ik ben er meteen mee doorgegaan, het gaat al heel goed!! Het lijkt er inderdaad op dat Beau er ook plezier in heeft omdat hij het graag, zoals jij noemt, goed wil doen. Ik heb vanmiddag meteen ook al een bench via marktplaats gekocht. Er waren inderdaad, zoals je zei, genoeg in de buurt te koop. Beau heeft er al zijn eten in gegeten; we gaan het langzaam opbouwen en verder met alle aanwijzingen die je geeft.

Nogmaals bedankt en mocht ik je niet meer spreken voor je vakantie; geniet ervan met je gezin!

Groetjes, Irene