Werkwijze

Neem per telefoon of per mail contact op. Ik stuur u dan een uitgebreid vragenformulier dat u op uw gemak thuis kunt invullen.

Naar aanleiding daarvan wordt er een afspraak gemaakt voor een huisbezoek. De hond wordt dan in zijn eigen omgeving geobserveerd, tevens wordt het vragenformulier besproken. Dit duurt ongeveer anderhalf uur.

Tijdens deze afspraak is er ook alle tijd om vragen te stellen die u over het gedrag van uw hond heeft.

Tevens wordt er een behandelplan besproken, een “plan van aanpak”  waarmee u later zelf met de hond aan de slag gaat. Dit krijgt u ook per mail toegezonden. Uiteraard kunt u, als u onderweg problemen tegenkomt, contact opnemen en dit bespreken. De therapie kan dan, indien nodig, worden aangepast.

Indien nodig kan er een vervolgafspraak worden gemaakt, maar meestal is één consult voldoende. Het is immers de bedoeling dat uzelf met de hond aan de slag gaat, en dat u samen met de hond het probleem gaat oplossen.

Tarieven

  • Intakegesprek bij u thuis, behandelplan en begeleiding per mail  € 85,=
  • Eventueel 2e consult € 75=
  • Pakket 5 afspraken: € 350,=
  • Aankoop- en herplaatsbegeleiding: op aanvraag

Huisbezoek

De locaties voor huisbezoeken zijn: Haarlem, Bloemendaal, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, IJmuiden, Hoofddorp, Velserbroek, Bennebroek, Heemstede, Aerdenhout, Overveen, Zandvoort, etc. Ook andere plaatsen in Noord- en Zuid Holland of andere provincies behoren tot het werkterrein. Is de afstand meer dan 10 km. voor het huisbezoek dan wordt er een reistijd- en kilometervergoeding in rekening gebracht van €0,50 per km.